Brunstad ungdomsklubb (BUK)

Brunstad ungdomsklubb (BUK)

Gjennom foreningen Brunstad ungdomsklubb (BUK) har ungdom i alderen 13-19 år deltatt på ukentlige fritidsaktiviteter i 2018. De lokale BUK-gruppene ble dannet med utgangspunkt i ungdommenes interesser. Ønsket var å gi ungdom i målgruppen et berikende aktivitetstilbud for både kropp og sinn. Engasjerte mentorer har bidratt til godt planlagte og varierte aktivitetskvelder i sunne og trygge rammer. 

Fra en BUK-tur til Dubai

I de senere årene har det blitt arrangert påskecamp for ungdom i internasjonal skala. I 2018 deltok 145 av BKM Bergens ungdommer på campen, som ble arrangert av BUK sentralt i tett samarbeid med BKM sentralt (BCC) og Xercize sport. I tillegg til det brede aktivitetstilbudet ungdommene kunne velge mellom, ble det arrangert temakvelder med fokus på det kristne budskapet. Gjennom filminnslag, innlegg, paneldebatter og konkurranser fikk deltakerne innblikk i hvordan kristendom kan praktiseres i vår tid. 

På sommerstevnet i juli ble det annonsert at antall ungdomscamper ville øke fra en til fire ulike camper i året. På tampen av året deltok 131 ungdommer fra BKM-Bergen på Romjulscamp, som ble arrangert for første gang. Ungdommene kunne delta på aktiviteter som futsal, klatring, volleyball, ishockey og gaming, i tillegg til å benytte tid med vennene sine i ulike “chillzones”. På kveldene var det fellessamlinger med trosoppbyggelse og samtaler rundt relevante temaer for kristen- og ungdomslivet.