Fellessamlinger for alle aldersgrupper

Synnøve m bern

Fellessamlinger for alle aldersgrupper

26 fellessamlinger samlet i 2013 i gjennomsnitt 270 medlemmer.

Trosoppbyggelsen samler alle aldersgrupper, og både barn og unge deltar. Ungdom og barn har også egne samlinger. Det er frihet til å delta med taler, vitnesbyrd, dikt og sang. I 2013 har vi også vært tvunget til å begrense antall deltagere på møtene  på grunn av begrenset plass.

På disse møtene synger vi fra vår egen sangbok kalt «Herrens Veier», sanger som er laget av BCC’s egne medlemmer. De som kan spille et instrument bidrar ofte med dette i møteorkesteret. Etter møtet dyrker vi ofte fellesskapet i en uformell setting.

BKM Bergen feirer både nasjonale og kristne høytider. Vi har ofte arrangementer på disse dagene, enten lokalt i Bergen eller på vårt konferansesenter Brunstad. I tillegg feirer vi åremålsdager, bryllup og holder minnefester etter våre medlemmers bortgang.

BKM Bergen har vigselsrett i Hordaland fylke, og foretok i 2013 fire egne vielser etter et godkjent vielsesritual. Vi setter ekteskapet høyt, og et bryllup med egen vielse og deretter bryllupsfest er en stor høytid for både brudepar, familie og menigheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *