Ung i BKM Bergen

Heiagjeng.jpg2

Ung i BKM Bergen

Ungdomsgruppen BKM Bergen utgjør 213 personer i alderen 13 til 35 år. I løpet av 2013 hadde de 28 samlinger med et gjennomsnittlig besøk på ca. 140. Ungdomsgruppen samles til trosoppbyggelse hver mandag kveld. Kvelden er som regel ikke forhåndsregissert, så det er frihet for alle til å bidra. Sentrale temaer er utfordringene i ungdomstiden og hvordan Bibelen gir verdifull veiledning og hjelp.

Ungdommene har mange aktiviteter sammen. Sport, kultur, lek, kaffebar og turer bygger et sterkt fellesskap. Gjensidig vennskap og hjelp står sterkt. En god arbeidsinnsats og et initiativ til å vise omsorg bidrar til livsglede på mange ulike plan. Gruppen holdt gjennom året 2013 også flere inspirasjonssamlinger for lederne. I 2013 deltok 8 ungdommer fra BKM Bergen i Student Training and Educational Program (STEP), som er BCC sitt program for utveksling av ungdom fra Europa.

Tur til Marstein fyr

Ishockey

[gap height=”75″]

U18

U18 er et aktivitetstilbud til alle ungdommer mellom 13 og 18 år. Opplegget skal bygge mestring, innsatserfaring og samarbeidsevne gjennom mindre arbeidsoppgaver. Litt eldre ungdommer fungerer som mentorer.

Et eksempel på oppgaver for U18 er planlegging av, og innsats på aktivitetsdager for menigheten. Det kan være seg en 17-mai feiring eller en julemesse, med etablering av salgsboder, fotostudio, barnepark, kafe, restaurant, spill og fornøyelsespark etc.

U18 i BKM Bergen omfattet i 2013 ca. 75 ungdommer. Gleden ungdommene viser i dette miljøet har bidratt til at de yngre barna også ser frem til å begynne i gruppen. Med utenlandsturer, fester og diverse spennende aktiviteter å se frem til, er også motivasjonen på plass. Ungdommene i U18 får erfare at innsats og samarbeid lønner seg.

Tur til Marstein Fyr

U18 på tur

U18 i Hamburg

Årets langtur for U18 2013 gikk til Hamburg

MP3-kilden

BKM Bergen har et eget musikkstudio der det kontinuerlig produseres kristelig musikk. Mye av denne musikken blir lagt ut på BCCs interne musikknettsted, MP3-kilden og lastet ned av medlemmer over hele verden. Mange av BCCs eldre sangskatter kommer jevnlig i ny innpakning, og mange nye sanger ser lyset hvert år. Sangene er spesielt rettet mot ungdom, og har som formål å gi dem et innholdsrikt musikkalternativ.

MP3-kilden har også en egen avdeling for barnemusikk. Vi ser at sang og musikk skaper mye entusiasme blant barna. De deltar i stor grad selv i produksjonen.

mp3kilden_01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *