Turer og arrangementer

Gjennom året deltok ungdommen på en rekke arrangementer, turer og fester. Som en start på det nye året, ble det arrangert to aktivitetshelger, en for gutter og en for jenter.

I mai dro en gruppe gutter på tur til Måløy for å treffe venner fra andre lokalmenigheter. I tillegg til trosoppbyggelse var det lagt til rette for sportsaktiviteter, sightseeing i området og fjelltur.

Like før de fleste satt i gang med et nytt skole- og arbeidsår i august, arrangerte jentene i ungdomsgruppen et «Back to business party». I tillegg til underholdning og leker og kunne jentene forsyne seg fra et klesbyttemarked, bestående av klær og sko som de selv hadde donert.

Ungdomsjulebordet 2016 ble en festlig affære. Vakre juletoner og live-musikk bidro til å sette den rette julestemningen. Festsalen var delikat pyntet i iskald vinterglamour, og de runde bordene innbød til gode samtaler. Kvelden var fylt med trosoppbyggelse, underholdning og velsmakende julemat. Da kvelden gikk mot slutten, gikk ungdommene på gavejakt under juletreet for å finne sin personlige julegave.