Barn

Aktiviteter for barn og unge er en viktig del av menighetslivet i BKM Bergen, og 2019 har vært et år med enda større mangfold og bredde i tilbudet enn før. 

Under de ukentlige gudstjenestene har barna hatt søndagsskole. Disse samlingene blir ledet av frivillige voksne, og delt opp i to aldersgrupper for å kunne tilpasse innholdet best mulig. 

For mange var vårparten preget av arbeid frem mot det årlige, internasjonale sommerstevnet på Oslofjord Convention Centerarrangert av BCC. Sammen med BKM Hallingdal hadde bergensmenigheten ansvaret for innholdet på barnemøtene. Filmproduksjon, musikk- og sanginnslag, og en musikal involverte mange barn denne våren. 

I juni ble det holdt sommerkonsert i forbindelse med St. Hans- – feiringen. Denne var lagt opp som en lytteropplevelse for hele familien. Den musikalske delen ble arrangert av Seasound Choir and Band, i samarbeid med BKM Bergen. Konserten ble etterfulgt av en uformell grillkveld og bålbrenning hvor hele menigheten var invitert.

Samarbeid med Aktivitetsklubben 

BKM Bergen samarbeider tett med ideelle foreninger som deler vårt verdigrunnlag. Fra barna begynner i 2. klasse og resten av barneskoletiden, har de tilbud om ukentlige aktiviteter gjennom foreningen Aktivitetsklubben (AK). AK har et bredt utvalg av interessegrupper, og det er fokus på at barna skal bli sett, bygge vennskap, og få oppleve mestring i trygge rammer.

Den 29.- – 30. juni ble det arrangert aktivitetshelg med overnatting for barna i AK. Tema var “Disney”, og barn og ledere møtte opp ferdig utkledd som figurer fra film og tegneserier. BKM Bergen støttet arrangementet med leie avå stille lokaler til rådighet.

I desember avsluttet AK sesongen med en førjulsfest, kalt “Winter Wonderland”. Festen var støttet av BKM Bergen.