Senior

Seniortreffene har i 2017 vært månedens høydepunkt for den eldste gruppen av medlemmene i BCC Bergen. Her har det blitt fokusert på gode samtaler og god mat, etterfulgt av aktiviteter som skjerper både kropp og hode. Samlingene, som har funnet sted på Panorama Hotell og Resort, ble fra tid til annen gjestet av venner fra andre lokalmenigheter i BCC. Seniortreffet arrangerte også sitt eget julebord hvor både underholdning og god julemat stod på programmet.

Høsten 2017 fikk seniorene oppleve en spennende tur til Fjell festning. Festningen, som ble bygget av den tyske okkupasjonsmakten under 2. Verdenskrig, er i dag gjort om til et museum med tilhørende kafe. Etter en interessant omvisning i festningsanlegget ble det inntatt en god middag etterfulgt av sveler og kaffe. De sprekeste av seniorene tok turen til fots den 3 kilometer lange veien både til og fra festningen.

Hver uke har damene i senioralderen hatt onsdagssamling i lokalene til  Hellehaugen Hestegard. Disse uformelle samlingene har inneholdt lunsjmat, håndarbeid og loddtrekninger.