Ungdom

For ungdommen i BCC- Bergen var 2017 et aktivt år, rikt på sammenkomster. Ungdommene møttes ukentlig til samlinger hvor trosoppbyggelse og sosialt samvær stod i fokus. Dette året var store deler av ungdomsgruppen tilknyttet interessegrupper. Eldre ungdommer arbeidet aktivt og målrettet for å tilrettelegge spennende og givende aktiviteter for de yngre. Gjennom interessegruppene fikk ungdommene anledninger til å bli bedre kjent med hverandre på tvers av alder. En viktig målsetting var å vise ungdommene omsorg og respekt for sin egenart, samt gi dem rom for utfoldelse.

Gjennom året ble det arrangert fester og eventer for ungdom. Som avslutning på et halvår med bibelundervisning, ble det i mai avholdt en fest for konfirmantene. Senere samme måned, var nasjonalstemningen på topp da ungdommene deltok på 16. mai-fest i anledning nasjonaldagen. På vårparten var det også mange som deltok på fotballigaen som ble arrangert. Ungdomsgruppen var delt inn i fotballag, som ukentlig spilte kamper mot hverandre.  Som en verdig avslutning på året, ble julebordet avholdt i festlige omgivelser. Stemningen var upåklagelig, i likhet med maten, selskapet og underholdningen.

Tross utallige morsomme øyeblikk og gode opplevelser året igjennom, markerte ungdomsturen i oktober seg som årets klare høydepunkt. Den fem dager lange turen ble arrangert i høstferieuken, hvor rundt 130 ungdommer satte kursen mot England. En av dagene ble det arrangert et rebusløp, hvor de ulike gruppene trålet i gjennom Londons gater på jakt etter neste lokasjon. Løpet bydde på kreative og varierte oppgaver som var både morsomme og utfordrende. De følgende dagene ble benyttet til ulike aktiviteter som omvisning på herskapelige Blenheim Palace, gåteløsing i «Escape Room», golf, tur til fornøyelsesparken Thorpe Park og shopping i den sjarmerende småbyen Oxford.  Opplevelsene stod i kø for ungdommene og det var flere som satt pris på de rolige kveldene rundt bålpannene etter en dag med aktiviteter. Det er ingen tvil om at turen inngår i minnet som en svært vellykket tur for deltakerne.

[rev_slider alias=”ungdom”][/rev_slider]