Vår deltakelse på Brunstad

I løpet av 2017 har medlemmene i BCC Bergen besøkt Brunstad i Vestfold en rekke ganger. Det har vært både større og mindre arrangementer, men deltagelsen har vært størst på ungdommens påskecamp og på sommerkonferansen. Brunstad er – i tillegg til vårt misjonssenter, et ferieparadis, og mange benytter sin sommerferie her hvert år. Her kan både barn, unge og eldre få oppleve varierte aktiviteter som passer dem. Et klart høydepunkt for mange er å møte igjen venner fra hele verden og kjenne gleden ved fellesskapet. De senere årene har satsningen på barn og unge blitt større, og det er en stor nytenkning på mange områder.

 

Nytt av året var «den store togfesten», en dag full av magi fra morgen til kveld. Her hadde man leid inn Totto-toget til stor glede for de yngste. På hele området var det yrende liv, med show, gateorkester, dansende disney-figurer, ansiktsmaling, utdeling av gratis pølser til alle og mye, mye mer. Et minne for livet for de tusenvis av barn og unge som deltok.

 

Det var flere nye arrangement sommeren 2017. Dagsutflukt for unge kvinner til idylliske Risøya i Telemark ble en stor suksess som mange håper å få gjenta. Stemningen var høy da denne skjærgårdsperlen ble inntatt av 1800 kvinner fra mange ulike land og kontinenter. Her kunne man få åndelig påfyll, nyte god mat, hyggelig samvær og en uformell atmosfære. Mange benyttet også denne sommerdagen til å bade og sole seg.